INFORMATION

Bookingperioder

Ankomst- og afrejsedag er om søndagen. Der er mulighed for at booke en forlænget weekend i lavsæsonen fra torsdag til søndag, eller søndag til torsdag, minimum 3 dage. Har du andre ønsker til antal dage, så kontakt os. Der er mulighed for at komme ind i huset fra kl. 14:00 og afrejse er kl. 10:00.
Bemærk at alle priserne er uden slutrengøring.

Betalingsbetingelser

Ved lejeaftalens indgåelse fremsendes lejebevis. Det fulde lejebeløb + depositum kr. 1.500,- og obligatorisk slutrengøring på DKK 1.400 betales ved booking.
Betaling via bankoverførsel
Nordea
Reg.: 7670
Kontonummer: 7056448
Alle priser er ekskl. el, varme, vand, ekstra inventar m.m.
Disse ydelser opkræves særskilt og sommerhusetbornholm.dk forbeholder sir retten til prisændringer, der udspringer af ændringer i forbrugspriserne.

Depositum

Depositum kr. 1.500,- tjener som sikkerhed for lejers forpligtelser, og returneres senest 2 uger efter afrejse, når tilfredsstillende kontrol af huset er udført.

Afbestilling

Kan kun ske skriftligt.
Ved annullering inden 60 dage før ankomstdato, betales 20 % af bruttolejen. Ved senere annullering eller udeblivelse betales hele lejebeløbet.
Ved ændring af lejemålet inden 60 dage før ankomstdato, beregnes et gebyr på kr. 300,-. Herefter er ændring af lejebeviset ikke længere muligt.

Tilkøb

El og vand aflæses efter måler og afregnes på afrejsedagen.

Bestil linnedpakken på forhånd, så den ligger klar i huset.

Adresse:
Sommerhuset
Tejnvej 45A
3770 Allinge
Bornholm
Kontakt og booking:
Tlf.: +45 24 49 08 35
E-mail: Kontakt